Skip to the content


 

Vážení pedagogové,

vzdělávací organizace JA Czech, která se již více než 30 let zaměřuje v českém školství na podporu a zvyšování úrovně finanční a podnikatelské gramotnosti a přípravy na svět práce, přichází s nabídkou kreativní soutěže pro středoškolské studenty

JA Top Logo 2024

Cílem soutěže je poskytnout studentům jedinečnou příležitost změřit své síly v tvorbě grafického designu loga firmy a produkce reklamního videa produktu s ostatními JA firmami.

Soutěž má dvě úrovně – krajská kola a finálové národní kolo. Vítězové krajských kol automaticky postupují do kola národního, které se koná v Praze u partnera soutěže reklamní agentury McCANN. Všechny přihlášené práce zhodnotí porota složená z odborníků z praxe a každé přihlášené logo a video si odnese zpětnou vazbu s doporučeními. Novinkou pro tento školní rok je Cena veřejnosti! Porotcem soutěžních prací se stane široká veřejnost, která bude hlasovat a vybírat si svého favorita.

 

Jak na to?

Vyplňte tuto přihlášku a do poznámky připište „Soutěž Top Logo“. My se s Vámi spojíme a vysvětlíme další podrobnosti spolupráce.

Pročtěte si propozice soutěže. Inspirujte se na internetu, prohlédněte si soutěžní práce z minulých ročníků, zhlédněte webinář reklamního matadora Viléma Rubeše v našem eLearningu.

 

Co získáte?

 Pedagog obdrží přístup do JA eLearningu vzdělávacího programu JA Studentská firma, ve kterém nalezne spoustu zajímavých tipů a rad pro přípravu loga a reklamního videa produktu.

JA e-learning obsahuje interaktivní online učebnici pro studenty a metodiku s testy pro učitele.

 

Co mohou studenti vyhrát?

Vítězové krajských kol, národního kola a ceny veřejnosti se mohou těšit na atraktivní ceny partnerů soutěže.

Těšíme se na grafické práce Vašich studentů a přejeme hodně štěstí v soutěži!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!