Skip to the content


 

JA Czech srdečně děkuje všem pedagogům zapojeným do praktického vzdělávacího programu JA Studentská firma za jejich aktivní účast v 6. ročníku soutěže JA Učitel podnikání 2023/2024.

Tato soutěž představuje komplexní podporu učitelům středních škol. Hodnotíme jejich přístup k rozvoji podnikatelských znalostí a dovedností, které jsou klíčové pro úspěšnou výuku a práci se studenty. Pedagogové získávají body za různé vzdělávací aktivity, a tři nejaktivnější jsou odměněni finančními částkami. Vítězná škola obdrží registrační poplatky do programu JA Studentská firma na další školní rok zdarma a je nominována na ocenění TES Award 2024 pro nejvíce podnikavou školu v České republice. Toto ocenění je udělováno JA Europe online v rámci evropského finále soutěže JA GEN-E 2024. Výsledky soutěže naleznete v přiložené tabulce zde.

Společně s partnery soutěže společností HP Inc Czech Republic s.r.o., Univerzitou UNYP, UniCredit Bank a UniCredit Foundation gratulujeme vítězům soutěže!

 

Vítězové soutěže JA Učitel podnikání:

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!