Skip to the content


 

Rozvoj finanční gramotnosti a podnikavosti na ZŠ – Rodiče dětem

Vážení rodičové a příznivci finančního vzdělávání,

Připojte se k nám a staňte se součástí skupiny dobrovolných lektorek a lektorů, kteří pomáhají dětem na prvním stupni ZŠ rozvíjet finanční gramotnost prakticky, formou hry a zábavných aktivit.

Nezáleží na tom, zda máte předchozí pedagogické zkušenosti, díky připraveným výukovým sadám finanční gramotnosti získáte od JA Czech vše potřebné k tomu, abyste se stali plnohodnotnými lektory. 

Díky spolupráci s Nadací České Spořitelny nabízíme v tomto školním roce programy pro rozvoj finanční gramotnosti zdarma pro 50 dobrovolníků (z řad rodičů), kteří budou šířit finanční gramotnost na základních školách.

Přihlášení do našeho programu je velmi jednoduché. Pokud Vás možnost stát se lektorem zaujala, stačí vyplnit krátký formulář ZDE, kde uvedete své kontaktní údaje. My se Vám následně ozveme s bližšími informacemi a dalším postupem.  

V rámci naší spolupráce potřebujete odučit min. jeden celý program v rozsahu 5x 45 minut na Vámi zvolené škole. Vybrat můžete z programů v českém i anglickém jazyce: Moje první peníze, Our Families, Our City a More than Money. Více se o programech dozvíte v naší nabídce produktů pro ZŠ.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Děkujeme a těšíme se na spolupráci.

Za tým JA Czech,

Jana Machciníková

jana@jaczech.cz

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!