Skip to the content


 

Inovační kemp RE-POWER YOUR FUTURE v Liberci

Zveme studenty středních škol zapálené pro řešení nových výzev na soutěžní Inovační kemp Re-power your future. V rámci dne se studenti stanou tvůrci a propagátory inovativních a kreativních podnikatelských nápadů řešících reálné výzvy z regionu.

Účastníci budou na začátku dne rozděleni do týmů. Každý tým bude mít k dispozici odborného mentora z řad partnerů akce, který bude studenty podporovat při tvorbě jejich nápadu. Odpoledne budou týmy prezentovat svoje práce před odbornou porotou složenou ze zástupců partnerských organizací. Tři vítězné týmy obdrží ceny od partnerů soutěže.

Termín akce: 28. května 2024

Čas: 9:00 – 17:00 hodin

Místo: Lipo.ink, Liberec

Podrobnosti a přihlášku naleznete v kalendáři akcí.

Akce je realizována v rámci projektu Podpora podnikavosti, který je součástí Národního plánu obnovy, komponenty 1.4. Digitální ekonomika a společnost, inovativní start-upy a nové technologie, financovaného z Evropského fondu pro regionální rozvoj a za podpory partnerů UniCredit Foundation, CzechInvest a Lipo.ink.

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!